TOETUS VÄIKEETTEVÕTJATELE

Toetusmeede on avatud taotlemiseks alates 11.05.2020.
Taotluse saab esitada EAS e-teeninduskeskkonnas.
Juhul kui taotluse esitamine e-teeninduses ei õnnestu, palun esita taotlus digiallkirjastatult koos lisadega aadressil taotlus@eas.ee. Taotlusvorm eesti keeles ja vene keeles. Saarte ettevõtete taotlusvorm eesti keeles. Ida-Virumaa ettevõtete taotlusvorm eesti ja vene keeles. Lisadokumentide nimekirja leiad altpoolt “Taotlemisel vajaminevad dokumendid“.

Toetuse andmise eesmärk on ühekordse tagastamatu abi andmine väikeettevõtjatele COVID-19 puhangust tulenenud kriisikahjude osaliseks hüvitamiseks.

Toetuse andmise oodatav tulemus on väikeettevõtjate jätkusuutlikkus toodete ja teenuste pakkumisel pärast COVID-19 pandeemia lõppemist.

  • Toetuse suurus ühe väikeettevõtja kohta, kelle 2019. aasta majandusaasta käive või vähem kui aasta tegutsenud väikeettevõtja puhul tegutsemisaja käive oli suurem kui 20 000 ja väiksem kui 40 000 eurot, on 3000 eurot.
  • Toetuse suurus ühe väikeettevõtja kohta, kelle 2019. aasta majandusaasta käive oli suurem või võrdne kui 40 000 ja väiksem kui 100 000 eurot ja kelle 2020. a märtsi või aprilli käibe langus oli võrreldes 2019. a sama kuu käibega vähemalt 30 protsenti, on 5000 eurot.

Ettevõtlustoetuste veebiseminari järelvaatamise eesti keeles leiad SIIT.
Вы можете найти вебинар по пособии для предпринимателей на русском языке ЗДЕСЬ.

Korduma kippuvad küsimused eesti keeles leiad SIIT

Slaidid eesti keeles leiad SIIT.